Uncategorized

Nova activitat “Mètode Perinè i Moviment” de Blandine Calais

Hi ha una etapa en concret, on les dones tenim moltes preguntes, i massa vegades, no trobem resposta.
Potser perquè no ens donen suficient informació sobre aquest tema, a l’escola, el nostre entorn familiar o quan anem a l’especialista per trobar resposta a tants dubtes.
Estic referint-me al Sòl pelvià.
Durant aquest últim any, han vingut al meu centre, moltes dones amb diferents problemes, disfuncions, dubtes i moltes preguntes. Per això vaig decidir cursar la formació Periné i Moviment
Anteriorment, havia estudiat el sòl pelvià amb un altre mètode, Mètode Feldenkrais, un gran mètode de la consciència corporal.
A través d’aquest mètode he pogut ajudar a moltes dones, a recuperar la seva consciència corporal i l’activitat del Periné, però cada vegada han vingut més persones amb problemes més concrets.
Periné i moviment treballem el moviment i el relacionem amb el Periné. Aprenem la importància d’entendre que ell col·labora o està actiu amb molts moments del nostre dia, caminar, saltar, respirar, etc.
A través d’exercicis de consciència corporal, respiratoris, d’activació muscular, etc, trobem la manera de sentir-lo. Així que els dos mètodes, m’estan ajudant molt a donar algunes respostes tan necessàries i sobretot, eines per ser autosuficient

Una pregunta freqüent, és el mateix el sol pelvià que el periné?

El sòl pelvià és el conjunt de músculs i lligaments que envolten la cavitat abdominal en la seva part inferior. Sostenen tots els òrgans pelvians (bufeta i uretra, úter i vagina; i recte).

Perine és la zona que protegeix el sol pelvià.

Les classes són de grups reduïts de 6 persones. Són 8 setmanes, 1 hora cada sessió. A través de petites explicacions i exercicis en cada sessió aprenem d’una forma molt didàctica i sobretot fàcil.
Si vols més informació, contacta amb mi al telèfon 616644487 o escriu-me al correu info@atelierdelcos.com.
Jo soc l’Ester i estaré encantada de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *