Especialització

Scoliosis | Patologies de columna | Patologies articulars | Sòl Pelvià | Neuroreadaptació | Problemes de mobilitat i motricitat en nens i nadons | Lesions esportives i rendiment

Mètode Feldenkrais

És un mètode educatiu. El seu objectiu és superar dolors, limitacions i aconseguir un benestar, vitalitat física i mental. Pot ser grupal (ATM) o individual (IF).

Mètode Feldenkrais per nadons

El mètode Feldenkrais també es aplicable a nadons,  ajudant al nadó a aprendre a superar les dificultats que pugui tindre, permetent que aquest es pugui desenvolupar amb èxit.

Stott Pilates

L’aprenentatge vivencial i no visual és un dels objectius del mètode Pilates. Sentir per recordar i no mecanitzar, mètode meravellós per aprendre a reaprendre.

Anàlisi del Moviment

Analitzem els moviments, la força, flexibilitat i la mobilitat. Analitzem també els patrons i hàbits per esbrinar si són correctes o no. Amb un parell de proves de biomecànica valorem tots aquests components.

Millora del rendiment esportiu

Com a esportistes volem ser resolutius i econòmics; poder assolir el màxim rendiment i potencial d’una forma fàcil i funcional; no tenir lesions i poder tenir, si és possible, una bona capacitat de recuperació.

Rehabilitació funcional

La rehabilitació funcional significa la recuperació de les funcions perdudes a nivell corporal. El treball se centra en reforçar i millorar el funcionament del sistema musculoesquelètic i nerviós, millora dels sentits, habilitats motores, entre altres.