STOTT Pilates

Hi ha moltes versions sobre el mètode Pilates. Podria escriure’n un llibre, però després de treballar amb aquest mètode durant 20 anys, encara avui no ha vingut cap client al meu centre amb una idea clara sobre què és Pilates. El primer error és pensar que són estiraments. Justament això no és el que més interessa. No és el mateix treballar respectant la longitud del múscul que estirar el múscul.

L’aprenentatge vivencial i no visual és un dels objectius del mètode Pilates. Sentir per recordar i no mecanitzar, mètode meravellós per aprendre a reaprendre. Ajuda la correcció postural i l’equilibri muscular. 

Per a mi una de les disciplines més completes per treballar el cos i efectives dintre del treball muscular/corporal. Modifica i adapta cada exercici per ajudar a les persones amb problemes físics o també per treballar molt intensament (corredors de fons, triatletes, jugadors de futbol, nadadors i esportistes en general).

Per cert, jo treballo amb el mètode STOTT PILATES, si vols saber quina diferència hi ha entre els altres mètodes Pilates i STOTT PILATES estaré encantada de poder explicar-t’ho.