Blog

EL MEU APRENENTATGE

Des de petita el tenia molt clar: quan fos major ajudaria els altres d’alguna manera. Adoro la dansa i aquest diàleg no verbal per a expressar a través del moviment. Si em paro a pensar, sense saber-ho, ja estava buscant el que avui intento ser: una gran mestra.
Vaig estudiar dansa en diferents escoles de Barcelona. Titulada en dansa, em vain passar al món del Fitness, formant-me en tot allò que estigués relacionat amb les activitats dirigides. Eren els anys 90 i, mentre continuava ballant de forma semiprofessional en un teatre de Barcelona, treballava en diferents gimnasos de Barcelona (Club Metropolitan, Iradier, Arsenal Femení, etc). Durant 14 anys vaig impartir  classes dirigides.
En un congrés vaig assistir a unes xerrades sobre el Mètode Pilates, d’això fa ja 20 anys, i per a la meva sorpresa descobreixo un mètode revolucionari, i llavors començo a estudiar-lo amb diferents escoles de Pilates i al final decideixo formar-me durant 5 anys amb STOTT PILATES, per a mi l’escola més científica i específica.
Un camí difícil, però ple d’aprenentatge: Matt, Reformer, Cadillac, Stability Chair, Barrell, Poblacions especials, Rehabilitació sòl Pelvià, Golf i Rehab post Càncer de mama, entre altres.
I quan ja pensava que sabia alguna cosa, vaig descobrir el Mètode Feldenkrais, mètode d’aprenentatge (2006/2010). Quatre anys dura la Formació: això és el que triguem el meu cervell i jo a aprendre aquest meravellós mètode.
Només em queda ressaltar que durant tots aquests anys no he deixat d’estudiar i fins i tot avui, continuo formant-me. Avui dia amb 50 anys d’edat continuo aprenent i espero no acabar de fer-ho mai.
La memòria vivencial i l’aprenentatge són part de les claus del Mètode Feldenkrais. Potser és en el que els dos mètodes s’assemblen, Feldenkrais i Pilates. La diferència entre realitzar un moviment des del centre del cos que resulti econòmic i fluid (PILATES), o realitzar un moviment, sent el nostre principal objectiu l’aprenentatge sobre aquest, observant nombroses opcions, totes elles bones, però sempre buscant la millor per a cadascun de nosaltres (FELDENKRAIS).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *