Blog

EL MEU PROJECTE

Perquè L´Atelier del Cos?

Atelier significa taller en francès. El concepte de taller i autogestió em semblava que tenien alguna cosa en comú, l´aprenentatge i l´autoconeixement del noste vehicle anomenat cos. El cos com a vehicle i un mecánic/professor, jo.

Que millor nom al lloc on ès reparen els cossos.

L´Atelier neix de l´esperit incansable de la superació, el saber fer, el coneixement, respecte i amor a la meva feina, i sobretot, a les ganes de poder ajudar a les persones amb necessitats, tant patològiques com de reeducació i millora de si mateixes.

La creació d´un espai on la premissa més important és el confort, l´acompanyament i l´ajuda per poder aprendre a aprendre d´un mateix. El treball en equip, alumne i professor, la confiança i la complicitat són alguns dels ingredients bàsics d´aquest gran projecte.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han cregut en mi i segueixen creient en el meu dia a dia, els meus alumnes. També a la meva família i amics.

En aquesta etapa de vida que esta sent molt complicada i que ens està tocant viure a tots, crec que tenim que aprendre a viure-la, gestionar-la des de la serenitat,  l´empatia amb el nostre entorn i la calma. Per la meva part, donar tot el millor de mi per poder ser i fer cada dia la meva feina millor.

Ens veiem al meu taller “L´Atelier del Cos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *